Skip to main content

Stortinget har i dag, mandag 16.03.2020, kommet med en rekke forslag til tiltak for å kunne redusere de økonomiske konsekvensene av koronaviruset. Forslaget har fått flertall i Stortingets førstegangsbehandling, men må fortsatt gjennom annengangsbehandling (torsdag) og signering av Kongen og statsministeren i «Kongen i Statsråd» (fredag). Det er foreløpig bred politisk enighet om forslagene og det er dermed lite som tyder på at de ikke vil vedtas fredag.

Som din regnskapsfører/revisor/rådgiver føler vi det er vår plikt å opplyse både deg som kunde og alle andre interesserte om hva forslagene inneholder. Vi vil derfor i løpet av morgendagen publisere en lengre artikkel som inneholder flere av de viktigste forslagene fra Stortinget.

For spørsmål vedrørende Stortingets forslag og hva dette vil kunne si for deg og/eller ditt selskap er det bare å ta kontakt med oss så skal vi hjelpe etter beste evne. Ta gjerne kontakt med din kontaktperson i selskapet eller send en mail til oss. Kontaktinformasjon finnes her.

Vi ønsker alle en fortsatt fin uke.

MPR Gruppen

Del innholdet ved å bruke ikonene under