Skip to main content

Regnskap A-Å

MPR Regnskap AS er et moderne regnskapskontor som holder til i Oslo sentrum. Vi har utviklet effektive løsninger for utførelse av våre regnskapstjenester. Vi besitter den kompetansen du trenger for at vi skal være din rådgiver og utførende regnskapskonsulent. Hos oss finner du autoriserte regnskapsførere og medarbeidere med høy utdannelse og lang erfaring. Vi utfører regnskapstjenester for kunder i Oslo og resten av Østlandet.

MPR Regnskap tilbyr tjenester innen regnskapsføring for en rekke selskaper av ulik størrelse i ulike bransjer. Vi fører regnskap fra «A til Å», men bistår også med utførelse av deler av regnskapsføringen om det skulle være ønskelig.

Regnskapsbransjen er i kraftig utvikling og stadig flere av de klassiske tjenestene innen regnskap blir automatiserte. Dette åpner for mange muligheter. Blant annet vil automatiserte rutiner rundt regnskapet gi mulighet for nyttige effektiviseringsgevinster som vil komme ditt selskap til gode.

Hovedsakelig benytter vi Tripletex som regnskapssystem ved bokføring av våre klienters regnskap. Dette er et fleksibelt system som gir gode muligheter for samhandling med våre kunder. Velger du oss som din regnskapsfører vil du ha 24-timers tilgang til ditt eget regnskap.

Vi har erfaring med bokføring i flere ulike systemer og tilbyr også tjenester for kunder som har behov eller ønske om å benytte et annet regnskapssystem.

Regnskapsfører Oslo

Ved siden av regnskapsføring kan MPR Regnskap tilby en rekke tjenester innenfor økonomisk rådgivning. Som en del av MPR Gruppen har vi god tilgang på ressurser både innen revisjon og rådgivning.

Kontakt oss eller benytt skjemaet under for en uforpliktende samtale hvor vi sammen ser på hva vi kan gjøre for deg og din bedrift.

Kontakt oss

Ingunn Løvdal Bergh

Daglig leder / autorisert regnskapsfører

Tlf: +47 22 33 60 22
E-post: [email protected]

Jostein Øyna

Controller / autorisert regnskapsfører

Tlf: +47 958 87 510
E-post: [email protected]