MPR Regnskap AS er et moderne regnskapskontor som holder til i Oslo sentrum. Vi har utviklet effektive løsninger for utførelse av våre regnskapstjenester. Vi besitter den kompetansen du trenger for at vi skal være din rådgiver og utførende regnskapskonsulent.

Regnskapsfører

MPR Regnskap tilbyr tjenester innen regnskapsføring for en rekke selskaper av ulik størrelse i ulike bransjer. Vi fører regnskap fra «A til Å», men bistår også kun med utførelse av deler av regnskapsføringen om det skulle være ønskelig. For utfyllende informasjon kan du kontakte oss eller fylle ut skjema så vi kan gi deg et uforpliktende tilbud på regnskapsføring.

Kontakt oss for mer informasjon

Regnskapsystem

Faget regnskapsføring er i kraftig utvikling og stadig flere av de klassiske tjenestene innen regnskap blir automatiserte. Dette åpner for mange muligheter. Blant annet vil automatiserte rutiner rundt regnskapet gi mulighet for nyttige effektiviseringsgevinster som vil komme ditt selskap til gode.

Hovedsakelig benytter vi Tripletex som regnskapssystem ved bokføring av våre klienters regnskap. Dette er et fleksibelt system som gir gode muligheter for samhandling med våre kunder.

Vi tilbyr også våre tjenester for kunder som har behov eller ønske om å benytte et annet regnskapssystem. Vi har erfaring med bokføring i flere ulike systemer.

Les mer om våre systemerKontakt oss for mer informasjon

Økonomisk rådgivning

Ved siden av regnskapsføring kan MPR Regnskap tilby en rekke tjenester Regnskapsførerinnenfor økonomisk rådgivning. Som en del av MPR Gruppen har vi god tilgang på ressurser både innen revisjon og rådgivning.

Vi kan tilby tjenester rundt lønn, årsoppgjør, bokføring, omdanning av selskapsform, fusjon/fisjon, kapital- og selskapsendring, fakturering,aksjonærregisteroppgave, stiftelse av aksjeselskap, management for hire, MVA representasjon og annet.

Ta kontakt for uforpliktende møte hvor vi sammen ser på hva vi kan gjøre for deg og din bedrift!

Andre tjenester

MPR Regnskap - Din Regnskapsfører i Oslo

MPR Regnskap er autorisert regnskapsfører i Oslo. Hos oss finner du Regnskapregnskapsførere og medarbeidere med høy utdannelse, og erfaring med kunder fra en rekke ulike bransjer. Vi utfører regnskapstjenester for kunder i Oslo og resten av Østlandet.

Velger du oss som din regnskapsfører vil du ha 24-timers tilgang til ditt eget regnskap.

Ta kontakt for uforpliktende møte hvor vi sammen ser på hva vi kan gjøre for deg og din bedrift!

Kontakt oss

TELEFON / E-POST

+47 22 33 60 22
post@mprg.no

POSTADRESSE

Postboks 8894 St. Olavs Plass
0028 OSLO

FORRETNINGSADRESSE

MPR Gruppen

St. Olavs Gate 24
0166 Oslo

Ingunn Løvdal Bergh

Daglig leder / autorisert regnskapsfører

Tlf: +47 922 52 090
E-post: il@mprg.no

Jostein Øyna

Controller / autorisert regnskapsfører

Tlf: +47 958 87 510
E-post: joe@mprg.no


Vi søkte et fleksibelt og effektivt regnskapsbyrå da vi startet opp. Og har aldri vært inne på tanken om å bytte.

Robert Schumacher, daglig leder, Sirex

Barne- og Ungdomssenteret på Holmlia AS (BUSH) har benyttet seg av selskapets tjenester siden 2008. Vi er meget godt fornøyd med vårt regnskapskontor, spesielt på bakgrunn av at vi har et omfattende regnskap.

Roland Daus, daglig leder, BUSH

Det har vært godt å ha et profesjonelt regnskapsbyrå til å hjelpe oss fra første dag, vi har dermed kunnet fokusere på det vi er gode til, nemlig IT-rekruttering. Trygghet i tallene er viktig i dialogen med våre leverandører og samarbeidspartnere.

Terje Fantoft , seniorpartner, binR as