Skip to main content

MPR Gruppen fortsetter som hovedsponsor for kappgjengerstjernen Håvard Haukenes etter at de i forrige uken ble enige om en videreføring av den tidligere avtalen. Avtalen strakk seg i utgangspunktet til OL i Tokyo 2020, men ettersom OL er utsatt til 2021 er avtalen videreført og begge parter kan fortsette drømmen om edelt metall neste sommer.

«Håvard og oss deler mange av de samme verdiene», sier en fornøyd Ronald etter at avtalen var et faktum. «Knallhardt arbeid for å gjøre en best mulig jobb er noe vi kjenner oss veldig igjen i. Vi ønsket sterkt å være med videre på reisen mot en potensiell medalje i OL neste år. Håvard har tidligere vist at han har det som skal til for å prestere på topp. Treningen som er lagt i 2020 viser hans motivasjon for nettopp dette. Vi gleder oss til fortsettelsen», legger Ronald entusiastisk til.

Hovedpersonen selv er også fornøyd med at avtalen videreføres. «Støtten fra sponsorer er uvurderlig når man driver med kappgang og dette gjør at jeg kan ha enda større fokus på treningsarbeidet fremover», sier Håvard. «2020 har naturligvis ikke blitt som planlagt, men treningen som har blitt lagt ned har vært solid. At MPR Gruppen ønsker å fortsette å satse sammen med meg mot OL 2021 ser jeg på som et stort tillitserklæring. 2021 kommer til å bli en suksess!» avslutter Håvard med et stort glis om munnen.

Med vennlig hilsen

MPR Gruppen