Skip to main content

MPR Gruppen går inn som hovedsponsor for Norges beste kappgjenger, Håvard Haukenes. Sammen skal vi jobbe steinhardt for å nå vårt felles mål, nemlig OL-medalje i Tokyo i 2020 på 50km kappgang.

Håvard Haukenes har nå i flere år vært Norges beste kappgjenger og han satser for fullt inn mot OL i Tokyo i 2020. Til tross for gode prestasjoner og et høyt internasjonalt nivå er ikke livet som kappgjenger bare enkelt. I Dagbladets artikkel 3. oktober i år kunne man lese at kappgjengeren lever under fattigdomsgrensen i Norge og gjerne skulle hatt flere sponsorer.

Vi i MPR Gruppen har lenge hatt sansen for den hardtarbeidende, smilende bergenseren og begynte raskt å diskutere muligheter internt. Det tok ikke lang tid før vi kontaktet Håvard i håp om å se på mulighetene for å gå inn som sponsor. Etter kun ett møte var begge parter overbevist om at dette var 100 % match og i går ble altså den nye sponsoravtalen signert på MPRs kontorer i Oslo sentrum.

Fremover mot OL vil MPR Gruppen og Håvard jobbe tettere sammen for å kunne gjøre hverandre best mulig i sitt respektive arbeid. Vi er stolte over å kunne bidra som hovedsponsor for Håvard og håper å se Bergens bredeste glis på seierspallen etter 50 brutale kilometer i august neste år. Kanskje til og med øverst på pallen!

Del innholdet ved å bruke ikonene under