Skip to main content

På fritiden slenger han gjerne på seg Felleskjøpet-dressen og lufter sauene sine, men til daglig jobber han som daglig leder i MPR Revisjon og er grunnleggeren av MPR Gruppen.

Ronald er mannen bak MPR Gruppen. Vi spurte Ronald hvorfor han ønsket å starte et eget selskap:

«Jeg har alltid likt utfordringer, og det trigget meg å finne på noe nytt, egentlig bare for å se om jeg fikk det til».

Siden oppstarten i 2004 har han vært daglig leder for et selskap i kontinuerlig vekst. Det som startet som et one-man-show på et bøttekott har nå blitt et veletablert selskap med 23 ansatte.

«Jeg føler meg ikke som en sjef», svarer Ronald da vi spør om hvordan overgangen fra medarbeider til leder var. Det kan hans ansatte bekrefte. De beskriver han som en inkluderende leder som alltid har en morsom kommentar på lur. Den høyt rungende, sunnmørske latteren smitter over på de ansatte og bidrar til god, jovial stemning på kontoret.

Veien videre

Det er ikke bare økonomi og revisjon som interesserer Magnussen. Utenfor kontoret er han blant annet bonde, far, skismører, fotballtrener og avdanket maratonløper.

Selv om maratonkarrieren nå er over, har Magnussen ingen planer om å ligge på latsiden i den videre driften av MPR Gruppen.

Planen er å vokse videre, men samtidig ha like god kontakt med alle kundene. MPR ønsker å nå ut til en bredere kundegruppe ved å fokusere enda mer på rådgivningstjenester enn tidligere. På den måten får man utnyttet den brede kompetansen som de ansatte allerede besitter ved siden av tradisjonell regnskapsføring og revisjon.

Del innholdet ved å bruke ikonene under

6 kjappe med Ronald
Revisor Oslo

Favorittbok?
– Jo Nesbø (for mange gode til å bare velge én)

Favorittsang?
– «Free Bird» av Lynyrd Skynyrd

Du får invitere én person til middag. Hvem og hvorfor?
– Kona (jeg spiser altfor sjeldent alene med henne).

Hvem hadde spilt deg i en film om ditt liv?
– Ravi (Ivar Christian Johansen)

Hvis du hadde vært en superhelt, hvilken egenskap ville du valgt?
– Å kunne fly

Beste MPR-moment?
– Alt det sosiale, umulig å velge blant så mange gode historier og opplevelser.

Besøk oss på Facebook her
Besøk oss på LinkedIn her